elektriciteit, verlichting, domotica, verbouwing, algemeen elektriciteit, binnenverlichting, buitenverlichting, sturing, hekken, parking, automatisatie, renovatie, ludo van der plaetsen, cassys, oost-vlaanderen, west-vlaanderen,

Cassys


Ga naar de inhoudsopgave

Videofonie & parlofonie

Naast het audio-gamma biedt BTicino een brede waaier aan mogelijkheden met videofonie. Een kenmerk van onze videofonie is de gebruiksvriendelijke installatie, zo is bijvoorbeeld het gebruik van coaxkabel niet meer nodig.

De ingebouwde camera's zijn manueel richtbaar en verkrijgbaar als zwart/wit of kleur. Het gebruik van externe camera's maakt cameracontrole mogelijk binnen elk project.
Voor videofonie zijn er 3 systemen beschikbaar: analoog, 2-draads en digitaal. De keuze wordt bepaald door de grootte en de aard van de installatie of het project.

Voor appartementsgebouwen wordt er best gekozen voor bekabeling in ster via verdiepingsverdelers.
Voor één -en tweegezinswoningen is er de keuze uit enkele kits. De deurstations zijn net zoals gewone deurtelefonie verkrijgbaar als inbouw (modulair en monoblok) of opbouw (Linea 2000 in kit).

De monitoren worden aangeboden in Sprint en Pivot, met de mogelijkheid voor inbouw, opbouw of tafelmodel (enkel Pivot).
Ook hier zijn de uitbreidingsmogelijkheden bijna ongelimiteerd: codeklavier, infomodule, interfonie, extra sturingen, extra bellen, enz...
Het neusje van de zalm is echter de combinatie tussen videofonie en telefonie.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu